Termeni si conditii de utilizare

1. Partile implicate

Site-ul Girafa.ro: blog de turism ce prezinta oferte de calatorie tip “do it yourself”, oferte de calatorie si redirectionari catre alte site-uri web (terti) unde se pot rezerva bilete de avion si/sau cazare.
Girafa.ro nu este agentie de turism si nu rezervs nu vinde si nu intermediaza tranzactii pentru utilizatorii sai, ci doar ofera informatii de calatorie si ii redirectioneaza (prin link-uri) catre terti, unde se pot face rezervarile necesare pentru bilete de avion si/sau cazare, in urma ponturilor prezentate pe site-ul Girafa.ro.
Butoanele de rezervare / ofertele afisate pe Girafa.ro pot fi accesate printr-un simplu click (redirectionari) care te va duce catre terti unde se pot face rezervarile necesare.

Utilizator: Persoana care acceseaza site-ul Girafa.ro prin intermediul computerului, telefonului mobil sau alt device, care foloseste informatiile de calatorie prezentate de site pentru a-si organiza pe cont propriu vacanta.

Prin intermediul redirectionarilor de pe site-ul nostru, utilizatorul va accesa alte site-uri (terti) de unde acesta isi va putea face rezervarea dorita pentru biletul de avion sau cazare.

Terti: Portalurile de turism, motoare de cautare, agregatoarele si site-urile de unde utilizatorul isi poate face rezervarea si plata pentru biletul de avion si/sau cazare.

Contractul legal se face intre terti si utilizatori prin rezervarea si plata biletelor de avion si/sau cazare pe site-urile web unde ati fost redirectionati. Site-ul nostru nu va cere niciodata utilizatorului sa plateasca pentru informatia primita. Site-ul Girafa.ro nu cere si nu are nevoie de informatii de ordin bancar sau date cu caracter personal. Noi nu intermediem tranzactiile facute intre utilizatori si terti, noi doar va facem legatura.

Girafa.ro nu cere nicio taxa pentru folosirea site-ului sau a informatiilor prezentate pe site.

2. Cand utilizezi informatiile/redirectionarile de pe Girafa.ro, confirmi urmatoarele:
a. Ai varsta de minim 18 ani.
b. Atunci cand rezervi bilete de avion si/sau cazare – ai luat la cunostinta si esti de acord sa respecti conditiile si termenii tertilor.
c. Esti responsabil totalmente pentru folosirea redirectionarilor (link-urilor) afisate pe Girafa.ro si intelegi ca acestea conduc cstre terti unde se pot face rezervari si plati pentru bilete de avion si/sau cazare folosind sistemele si infrastructura tertilor.

3. Limitarea raspunderii:
Tarifele afisate pe Girafa.ro sunt valabile la momentul publicarii ofertei de vacanta pe site-ul nostru. Tarifele se pot modifica fara cunostinta noastra si nu oferim nici o garantie pentru aceste tarife.
Zboruri anulate sau intarzieri: site-ul Girafa.ro nu este raspunzator pentru zboruruile anulate sau intarziate ce pot surveni dupa rezervarea/plata biletelor de avion pe site-urile tertilor, contractul legal fiind intre tert si utilizator. Daca aveti neplaceri de acest gen va rugam sa luati legatura cu site-ul sau linia aeriana unde ati efectuat rezervarea si plata pentru biletele de avion pentru ca ei au termeni si conditii specifice pentru astfel de situatii.
Conditiile meteo: Girafa.ro nu este responsabila de conditiile meteo din perioada calatoriei. Publicam oferte de calatorii atat in sezon cat si in extrasezon iar utilizatorul este responsabil sa se informeze despre conditiile meteo, decizia de a calatori apartinandu-i utilizatorului.
Siguranta calatoriilor: Utilizatorul este responsabil sa se informeze in prealabil despre conditiile de calatorie din tara in care urmeaza sa calatoreaza, decizia de a calatori intr-o anumita perioada revenindu-i utilizatorului.
Propunerile de cazare: Utilizatorul este responsabil sa verifice veridicitatea si actualitatea informatiilor de pe Girafa.ro inainte sa faca rezervarea si platile pentru cazare pe site-urile tertilor. Rezervarea si plata camerei reprezinta decizia utilizatorului. Specificatiile din prezentarea ofertelor de cazare (imagini, note/rating, aplasare, specificatii, etc) pot varia pe site-urile tertilor, si/sau in momentul rezervarii.
Forta majora: site-ul Girafa.ro nu poate fi responsabil de pierderi financiare in urma rezervarilor anulate intarzieri/ anulari ale zborurilor cauzate de evenimente de forta majora.

4. Cand accesezi site-ul Girafa.ro:
– Esti de acord sa nu copiezi si folosesti sub nici o forma informatiile afisate pe acest site.
– Esti de acord sa nu folosesti acest site si informatiile afisate in scopuri frauduluase.
– Esti de acord sa nu folosesti acest site si informatiile de pe el in scopuri care pot incalca legislatia nationala, europeana sau internationala precum si drepturile omului sau animalelor.

Prin folosirea site-ului Girafa.ro si a informatiilor de calatorie afisate pe acest site, esti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus.